Diensten - Glasbewassing

Bij glasbewassing maken we gebruik van osmose water, dit is water waar alle kalk en mineralen uit zijn gehaald door middel van een filter systeem.
Met een telescoop systeem wordt osmose water over het glas gesproeid en worden alle vervuilingen afgeborsteld en wordt het glas nagespoeld.
Vervolgens droogt het betreffende oppervlak streep- en vlekkeloos schoon op.
Dankzij ons telescoop systeem, kunnen oppervlaktes tot maar liefst 15 meter hoogte, moeiteloos vanaf de grond, gewassen en gereinigd worden.
En ook de kozijnen nemen wij standaard mee. Dus zelfs de ramen op moeilijk bereikbare plaatsen en ook de kleine ruitjes die zo lastig en tijdrovend zijn. Zelfs glas in lood, stalramen, rieten dakkapellen en dakramen zijn geen probleem. Ieder raam in ieder huis, wij zorgen dat het schoon wordt!

Het aanmaken van osmose water hebben wij in eigen beheer, het voordeel hiervan is dat wij continue de allerhoogste kwaliteit kunnen bieden en altijd water op voorraad hebben.
Door dit systeem wordt uw glas beter schoon dan op de traditionele manier.
Ten eerste doordat wij altijd vers water bij ons hebben en uw ramen niet worden gewassen met het vuile water waar een ander huis al mee gedaan is, maar bovenal ook doordat er geen schoonmaakmiddelen worden gebruikt. Hierdoor blijft er niets achter op het glas en blijven uw ramen langer schoon.

Neem hier contact op voor een vrijblijvende prijsopgaaf.

06-52418653
Schoonmaakbedrijf van der Wal
Groen van Prinstererstraat 1
7691 AH Bergentheim
E info@schoonmaakbedrijfvanderwal.nl
M 06-52418653
T 0523-785153